Lancer Register Forum banner

Felgi Enkei Wrc Tarmac Evo II

707 views 10 replies 4 participants last post by  Ian6xtreme  
#1 · (Edited)
£3,000.00

Check price

Walsall, England

Zgodnie z tytułem.
W pełni odnowiony zestaw felg Enkei wrc tarmac evo II.
Oferowane jako ulepszenie w tamtych czasach dla kupujących tme, jak sądzę? Są one o cal szersze niż standardowe felgi tme, co pozwala właścicielowi na używanie opon 235 mm.
Są to: 17x8,5 et35.
Brak uszkodzeń i napraw. Nadal były na oryginalnym lakierze z naklejkami i naklejkami QC.
Wszystkie naklejki zostały odtworzone zgodnie z oryginalną specyfikacją.
Bardzo rzadkie i poszukiwane felgi.
Nadal mam ochotę je zatrzymać i zamontować 2 na mojej ścianie, a z pozostałych 2 zrobić stoliki kawowe. 😁😁.
Zasługują jednak na to, by znaleźć się na samochodzie.
Tylko odbiór osobisty i chętnie spotkam się z potencjalnymi nabywcami, jeśli to pomoże.
Lokalizacja ws8. Naprawdę elegancka część Black Country. 😁👍
Chętnie porozmawiam przez telefon, wyślij mi wiadomość prywatną, aby uzyskać mój numer.
Mam również zestaw opon AD08 RS, które pochodzą z felg. Z przebiegiem 500 mil lekkiego użytkowania. 235/40/17. Są one dostępne za dodatkową opłatą, jeśli są wymagane.
Rozważę poważne oferty.
Oferowane na sprzedaż tutaj 1. przed pojawieniem się w zwykłych mediach społecznościowych itp.

#7 ·
Człowieku, one są takie fajne., mam 3 inne zestawy kół w moim garażu, zbierające kurz, więc nie ma absolutnie żadnej kalkulacji "męskiej matematyki", która mogłaby uzasadnić ich zakup!
Powodzenia w sprzedaży... bardzo rzadko się je widuje, zwłaszcza w tak nowym stanie.
Dzięki Chris. Chciałbym je zatrzymać, ponieważ są to wspaniałe koła i wyglądają oszałamiająco, zwłaszcza na białym samochodzie. Ale skoro samochód jest jaki jest, skończą jak twoje, zbierając kurz.
Ciągle myślę o powodach, aby je zatrzymać, ale zasługują na to, by być na samochodzie.
Wiem, że nie są tanie, ale trudno je teraz dostać, nawet w Japonii.

#9 ·
Ciągle na nie patrzę.....szkoda, że są tylko do odbioru, ponieważ są po drugiej stronie kraju ode mnie....plus jestem w Arabii Saudyjskiej do grudnia!
Ciągle myślę, jak dobrze wyglądałyby na moim 6RS:LOL:
Może jeśli będziesz je miał do tego czasu, Mikołaj mógłby je dla mnie odebrać:LOL:
Dzięki Chris.
Wolę nie wysyłać ze względu na ryzyko uszkodzenia. Gdzie jesteś w Wielkiej Brytanii, kiedy nie podróżujesz po świecie? Z przyjemnością spotkam się gdzieś pośrodku.
Wyglądają wspaniale na białym samochodzie.
To jest przed renowacją.
Image