Lancer Register Forum banner
fault
1-5 of 5 Results
  1. Technical Questions
    So my 8 decided to show the dreaded 3 ayc lights :smthumbdo I have had a search and had a look for corrosion inside the plugs in the passenger footwell as mentioned in a couple of threads on here All the plugs are fine no sign of corrosion, carpet was a little damp underneath but all plugs and...
  2. Electrical / Security / ICE / Navigation
    Hey all, I've had ongoing problems with my Lancer this year. I've had the ECU and ABS pump reconditioned at great expense, yet a short while later the same error appears. I sent it back for further investigation and the garage found no fault, said it was likely a wiring problem but couldn't be...
  3. Electrical / Security / ICE / Navigation
    I have an odd fault with my front fog lights. Only the drivers side one will come on. - Both are new bulbs (I've tested them in the light that works). - I've taken the complete unit from the passenger side, plugged it into the drivers side, and it works - I've taken the working drivers side...
  4. Technical Questions
    Car parked for 3 years, full ralliart services, driving perfectly before parked up, fuel line leak never got round to fix. Took to ralliart on trailer (not started), 72k service done, new brake lines, corroded fuel lines from tank to rear door area renewed with aeroquip, new filler neck (fuel...
  5. Brakes
    My ABS has started to play up since last Friday. It is operating under moderate or light braking (intermittently). Car is an 8MR. A search here has thrown up a likelihood of sensor or abs ring faults. Twice it has put the ABS light on constantly. One of those times was this morning and I had my...
1-5 of 5 Results
Top