Ecutek licence [Archive] - Mitsubishi Lancer Register Forum

Ecutek licence

davej
03-02-2008, 14:39
Hi all

Recently had an AVC-R and Ecutek re-map on my 7, and have seen references to a 'licence' mentioned in a few threads for future re-maps. What is this licence? Should i have received one? What does it look like? If it's part of the package in the ecu will other tuners know i have it? If i took the car elsewhere would they work on a car Ecuteked somewhere else as per licence prices or be a full re-map cost?

Sorry for being a bit thick but not up to speed on management stuff.

NathanP
03-02-2008, 14:50
Hi all

Recently had an AVC-R and Ecutek re-map on my 7, and have seen references to a 'licence' mentioned in a few threads for future re-maps. What is this licence? Should i have received one? What does it look like? If it's part of the package in the ecu will other tuners know i have it? If i took the car elsewhere would they work on a car Ecuteked somewhere else as per licence prices or be a full re-map cost?

Sorry for being a bit thick but not up to speed on management stuff.

No you shouldn't have received one It's the licence that is needed to unlock and remap the ecu the first time it's done. So you won't have to pay it again it is usually 200-300 of the overall cost. If you remap it yourself or use ecuflash you obviously don't pay it.

NeilP1
03-02-2008, 15:08
had 2 cars re-mapped now and was never given a licence is it not in the ecu as in if someone went to map it it can be seen on the software

NathanP
03-02-2008, 15:24
had 2 cars re-mapped now and was never given a licence is it not in the ecu as in if someone went to map it it can be seen on the software


You are completely correct It should read no you shouldn't recived a license, it's been a long day at work.:angel:

davej
03-02-2008, 15:28
Thanks for the info NathanP. Just wanted to make sure i hadn't missed anything i would have to give to another tuner as proof thats all.

Cheers

rocar
04-02-2008, 19:37
Do this need a licence?

http://www.innovatemotorsports.com/xcart/product.php?productid=16210&cat=265&page=2

Thanks

todd-w
05-02-2008, 09:05
Do this need a licence?

http://www.innovatemotorsports.com/xcart/product.php?productid=16210&cat=265&page=2

Thanks


no it doesnt.

rocar
05-02-2008, 19:58
So I could buy only one and plug it on every EVO?
Anybody ever used it?
Any feedback?

Thanks

todd-w
05-02-2008, 22:53
So I could buy only one and plug it on every EVO?
Anybody ever used it?
Any feedback?

Thanks


its hardware and software for logging and reflashing .

http://www.openecu.org/